Clauze și condiții de garanție 

Prin prezentul certificat de garanție se atestă că produsele Sevda îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate conform standardelor internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acestea beneficiază de garanție în condițiile respectării regulilor de întrebuințare prevăzute. Perioada de garanție comercială este de 30 de zile de la data achiziției. Produsele care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate, numai dacă nu au fost purtate. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Conform legii 449/2003, art.II alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul pietrelor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925% , aur 585% (14K) sau 750% (18K) și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare. Pentru bijuteriile prevăzute cu pietre ( diamante, pietre prețioase și semiprețioase, zircon, strașuri), în cazul căderii acestora, producătorul sau vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil de 15 zile lucrătoare. Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Precauții și recomandări

a. Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii și colierele;
b. Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
c. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face baie, de a spăla vasele sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice. Uleiul natural al pielii poate contribui la menținerea luciului perlelor, în schimb acidul de transpirație poate ataca și decolora sideful. 
d. Perlele se păstrează separat în caseta dumneavostră de bijuterii. Evitați depozitatea lor laolaltă cu alte bijuterii sau pietre mai dure. 
e. Metalul prețios își poate pierde din strălucire în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți externi.

Ancora top