Sevda Jewelry
Prin felul de a fi, prin modul în care zâmbeşte, prin energia şi spiritul său, conştient sau nu, fiecare femeie exprimă o dorinţă. Fiecare bijuterie intră în viaţa unei femei sub forma unei dorinţe, care împlinită, o poartă mai aproape de ceea ce îşi doreşte în adâncul sufletului.
Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită, să colorăm personalitatea şi spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie.Pentru noi, Dorinţe împlinite reprezintă suma lucrurilor importante din viaţa unei femei pe care bijuteriile le fac tangibile, şi aşa cum o bijuterie dă culoare unei femei, Dorinţe împlinite este ceea ce ne defineşte şi dă culoare brandului Sevda.
Fondată în 1993, Sevda este o afacere de familie dezvoltată din dorința de a oferi diversitate pe piața bijuteriilor din România. De peste 25 de ani, ne străduim să le oferim clienților noștri mai mult decât bijuterii, să le fim alături pentru împlinirea dorințelor lor.
Sevda exprima viziunea noastra.
Ne dorim să dăm contur personalităţii unei femei şi să o aducem mai aproape de ceea ce îşi doreşte să obţină. Ştim că bijuteriile sunt o parte esenţială în viaţa unei femei, iar ţelul nostru este să umplem viața femeilor nu doar cu aur, argint, pietre prețioase, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii râmân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.
Bijuteriile asemeni dorinţelor însoţesc femeile pe tot parcursul vieţii, de aceea misiunea noastră este să aducem în viaţa fiecărei femei o dorinţă împlinită, să o încurajăm să se descopere, să vadă frumuseţea, să dea amploare emoţiilor şi culoare gândurilor.
În drumul nostru, ne definesc: tradiţia, încrederea și rafinamentul. Ţinem cont de experienţele trecutului şi ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cerinţele clienților noștri. Suntem sinceri cu clienții noștri și le oferim întregul nostru sprijin pentru îndeplinirea dorințelor lor. Tot ceea ce facem are ca punct central clientul și experiența acestuia. Apreciem bunul gust și subiectivitatea frumuseții, iar produsele și serviciile noastre urmăresc împlinirea dorințelor clienților.
Ancora top