off-canvas goes here
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
Alegerea verighetelor Sevda
Data adaugarii: 20.06.2018
Verighetele reprezintă simbolul unei legături veșnice, iubire, emoția unui început și al eternității.

În magazinele Sevda veți găsi o colecție vastă de modele de verighete, potrivite tuturor gusturilor. În momentul în care alegeți verighetele, luați în considerare modul în care aceasta se potriveste cu inelul de logodnă, astfel încât să nu existe o discrepanță foarte mare între modele și aspect.

Sevda vă oferă posibilitatea achiziționării verighetelor alese într-un mod avantajos și anume oferind aur la schimb (modalitate disponibiliă în orașele Constanța, Galați, Brașov).

Astfel, verighetele din aur selecționate pot fi achiziționate la un preț simbolic față de prețul inițial.

Etapele care trebuie să le urmați pentru a achiziționa verighetele Sevda sunt:

1. Alegerea modelului de verighete din aur

Alegeți unul dintre magazinele care vă este la îndemână din acestă listă. Sevda deține peste 45 de magazine în toată țara.

Unul dintre specialiștii Sevda vă vor ghida asupra modelelor disponibile și vă vor orienta către modelul potrivit, în funcție de greutate, lățime, dimensiune și prețul total al acestora.

2. Estimarea valorii cantității de aur

Bijuteriile din aur care doriți să le oferiți în schimbul noilor verighete vor fi verificate și apreciate ca valoare în funcție de carataj, gramaj și starea lor.

3. Achiziționarea verighetelor

Ultima etapă constă în plasarea comenzii și estimarea timpului de livrare prin plasarea unui avans de 30% din valoarea totală a verighetelor.

Sevda.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de verighete online. Tot ce trebuie să faceți este să cunoașteți mărimea lor sau, în caz contrar, să ajungeți în unul din magazinele Sevda pentru consiliere completă asupra mărimii și testarea modelelor disponibile înainte de a plasa comanda.
 
Alte articole
Newsletter

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.