off-canvas goes here
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
2018, anul bijuteriilor îndrăznețe, supradimensionale și neconventionale
Data adaugarii: 19.06.2018
În materie de bijuterii, 2018 continuă trendul bijuteriilor masive, neconvenționale. Bijutierii confecționează tot pentru femei puternice, tot pentru femei care știu exact ce vor, tot pentru femei conștiente de farmecul lor feminin, tot pentru femei care au curajul să iasă din linie și să vorbească despre ele cele adevărate chiar și prin bijuteriile pe care le poartă.

Și în acest an, cerceii, brățările, colierele, inelele sunt tot mari, grele și supradimensionale. Și în acest an, se poartă excentricitatea. Din aur, argint, cu pietre prețioase sau fără, cu diamante, sau chiar gablonzuri, podoabele pentru degete, gât, urechi sunt alese din categoria mare și evident. Cu cât mai mari și mai lungi, chiar până la umeri, și mai ieșit din banal, cu atât mai bine.

Mai mult decât anul trecut, trendul permite mixarea texturilor, aducerea în aceeași ținută, printr-o atitudine potrivită, a cerceilor din aur și diamant, prețioși și rafinați, și a obiectelor vestimentare de zi, gen blugi și tricou uni, cu teniși simpli și de efect.

De asemenea, moda nu mai ține cont de pereche. Nu se mai poartă seturile, nici măcar în cazul cerceilor. Așa că, dacă aveți două perechi favorite de cercei, nu mai sunteți nevoite să alegeți, le puteți purta pe ambele, un cercel în stânga și altul în dreapta, chiar dacă un cercel este alungit, iar celălalt are linii curbe, unul este un fluture din aur, celălalt un pătrat stilizat.

Anul 2018 este și al cerceilor sub formă de cercuri masive. Vorbim despre acele cercuri deformate, care iau tot felul de forme abstracte, chiar bizare. Acestea vin să sublinieze eternul mister feminin.
Colierele pot fi și ele combinate. Colierele anului 2018 sunt cele masive, cu flori și forme geometrice mari, evidențiate. Pe lângă un colier statement, la gât puteți atârna și alte două trei lănțișoare diferite, subtiri și lungi, simple sau cu pandantiv.

Designerii de bijuterii propun lanțișoarele finuțe din aur, cu pandantive mari, bătute în pietre, chiar diamante, sub formă de floare, fluture, forme reprezentând motive spirituale. Acestea pot fi purtate chiar și peste tricouri simple din bumbac.

Inelele anului 2018 sunt multe, pe toate degetele dacă s-ar putea, din aur sau argint, cu pietre mari, cu perle mari și mici, cu forme și din povești diferite. Pe un deget poate să stea un inel de aur simplu și foarte subțire, pe celălalt un inel din mai multe inele subțiri, pe alt deget poate să stea o formă geometrică. Se poartă inelele care se leagă cu brățări, care să îmbrace mâna cu totul. Inele cu fluturi mari, flori, cap de leu, obiecte de tip talisman.

Brățările sunt masive. Brățările sunt și subțiri, dar cu talisman, cu elemente ale vieții spirituale, simboluri pentru emoții și împliniri pe care ni le dorim în viață, inserții mici și neașteptate într-o brățară fină din aur.
Brățara pentru gleznă revine la modă, dar diferită total de brățara care se purta în anii ’90. Accesoriul în trend pentru vara anului 2018 este brățara din aur sau argint subțire, fină, abia sesizabilă, dar cu decorată cu perlă naturală, sau cu o inserție din piatră-talisman.

Sevda ține cont de tendințe și de dorința femeilor de a fi frumoase pentru ele însele și creează bijuterii unicat, din aur și argint, cu perle naturale, diamante, în diferite forme, care să compună frumoase povești.
 
 
Alte articole
Newsletter

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.