off-canvas goes here
Forma feței, personalitatea și alegerea bijuteriilor potrivite
Data adaugarii: 19.06.2018
Dacă privirea unei femei, căci despre femei ne place să povestim, transmite ce simte, forma feței ne vorbește despre personalitatea ei. Așa încât chipul unei femei ne ajută să alegem cerceii potriviți cu ceea ce este ea. De asemenea, femeile însele pot învăța să-și aleagă cerceii care completează optim forma feței și care conturează cel mai bine personalitatea.

Sunt deja cercetări științifice care caracterizează câteva fizionomii: față ovală, rotunda, pătrată, inimă, triunghiulară, diamant, alungită. Acestea reprezintă o oglindă pentru atitudinea dominantă a femeii, ceea ce nu înseamnă, de exemplu, că toate femeile cu fața ovală sunt echilibrate, însă echilibrul într-unul din aspectele vieții lor este ceea ce le definește.

Forma ovală a feței ne ajută să înțelegem că avem în față o femeie, cel mai probabil, echilibrată, conștientă de famecul personal și de căldura pe care o emană în exterior, o femeie ce iubește creativitatea mai mult decât rațiunea, ceea ce o face să poată purta orice bijuterie. Nu întâmplător fața ovală este întregită și înfrumusețată de cercei de toate formele și dimensiunile, de toate culorile și texturile.

Fața rotundă este a persoanelor sensibile, volubile, sociabile, de încredere. Iar cerceii potriviți sunt cei prelungi, plați, care dau lungime chipului. Nu sunt de nepurtat nici cerceii cu linii curbe, însă cerceii cu forme geometrice cu unghiuri drepte (pătrate, dreptunghiuri, mai ales) sunt de preferat. De evitat de către femeile cu fața rotundă sunt cerceii de mici dimensiuni și cerceii foarte voluminoși, compuși din mai multe elemente și forme, sau texturi. Simplitatea bijuteriilor îmbracă cel mai bine chipul rotund.

Forma pătrată a feței trădează o personalitate puternică. Chipul pătrățos este al femeii hotărâte, dure, cu o minte ascuțită. Bijuteriile perfecte pentru acest tip de față sunt cerceii cu formă rotundă, care să îndulcească liniile pătrate ale feței. Este ideal ca aceste femei să evite forme patrulaterice sau chiar triunghiulare și să aleagă să poarte cercei care să ajute la egalizarea trăsăturilor.

Chipul femeiesc în formă de inimă vorbește despre o personalitate la fel de puternică, muncitoare până aproape de epuizare, însă foarte sociale și iubitoare de distracție. Cerceii care pun în echilibru perfect fața inimă sunt cei cu volum în partea inferioară, chiar cu mult volum, cerceii candelă, cei în formă de lacrimă, piramidali ori triunghiulari, dar cu baza triunghiului în jos.

Femeile cu putere de convingere și care se pot folosi de tot ce înseamnă atu pentru a obține ce-și doresc, sensibile, dar temperamentale sunt, foarte probabil, cele cu fața triunghiulară. Cei mai potriviți pentru conturarea aspectului lor sunt cerceii ori mici și circulari, ori mari și ovali, pentru că aceștia pot masca unghiurile lor ascuțite.

Femeile cu fața diamant sunt foarte atente la detalii, cu replica la ele în orice situație, chiar și în acelea care ar fi cerut o simplă tăcere. Ideal este să evită bijuteriile lungi, subțiri și să aleagă cerceii lați, chiar și nu voluminoși neapărat.

Fată alungită este chipul femeilor narcisice, meticuloase, practice, care preferă să nu-și dezvăluie sensibilitatea. Multe dintre ele și-o ascund atât de bine, că par că nu au avut-o niciodată. Sensibilizarea unei astfel de tipologii se face cu ajutorul unor cercei tridimensionali, circulari sau triunghiulari, cu geometrică plină, dar fină.
 
Noi, echipa Sevda, nu credem că există o tip fizionomic perfect, doar femei pe care le găsești frumoase atunci când încerci să le descoperi în interior. Si creăm bijuterii într-o gamă diversificată, care să ajungă acolo unde toate femeile sunt frumoase, în interiorul lor.
 
 
 
 
 
Alte articole
Newsletter

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.