off-canvas goes here
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
Dragi clienti, in perioada 26 aprilie - 1 mai nu se vor efectua livrari. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 3 mai. Multumim pentru intelegere! Sevda va ureaza Paste fericit!
Dacă o pretuiești, oferă-i în dar o bijuterie
Data adaugarii: 19.06.2018
Pentru majoritatea femeilor, o bijuterie cadou nu este niciodată prea puțin, nepotrivit, nici prea mult. Cele mai multe dintre femei, pur și simplu, adoră strălucirea și prețiozitatea bijuteriilor din aur și nu se satură niciodată să primească în dar astfel de obiecte. Pentru că femeile preferă noutatea, diversitatea, creativitatea în compunerea și accesorizarea ținutelor.

Femeile preferă bijuteriile cadou, pentru că ele nu sunt simple obiecte de care se bucură o singură dată și nici obiecte care se degradează ori se devalorizează, ci accesorii care fac să strălucească o ținută, potențează o atitudine, fie că vorbim de rafinament, siguranță de sine, eleganță, sau de candoare, completează și evidentiază frumusețea din interior și pot fi purtate de multe ori, în multe combinații de culori și stări.

Bijuteriile din aur sau din argint, în combinație cu perle ori diamante, cercei, inele sau pandantive sunt cadouri ideale pentru o femeie iubitoare de prețios și de strălucire cu atât mai mult cu cât trendul nu mai impune o ținută elegantă pentru a putea fi purtate. Un colier asimetric din aur poate da strălucire unei rochii simple, lungi, vaporoase, de un roz blând, la fel cum poate potența eleganța și prețiozitatea unei rochii simple, dar aurii. Niște cercei masivi din aur transformă o ținută business într-una de seară, ceea ce face ca femeia anului 2018 să poată ajunge de la birou la un eveniment de lansare, la o petrecere corporate.

Am putea spune că anul 2018 este anul bijuteriilor și cadourilor în bijuterii.
Și asta pentru că 2018 este anul simplității neconvenționale. Asta înseamnă că se poate orice. Simplitatea înseamnă că se poate purta orice bijuterie, fie ea cât de mare și cât de asimetrică, atâta timp cât tinuta este una simplă, monocromă sau pastelată, într-un croi cuminte. Neconvenționalul vorbește despre accesorizarea cu astfel de bijuterii prețioase o tinută casual, chiar și una sport-casual, asta dacă atitudinea completează strălucirea bijuteriei.

Dacă o prețuiești, oferă-i în dar o bijuterie. Nu trebuie să te gândești la ce o poartă sau unde o poartă, asta va ști ea. Doar imaginează-ți-o cum este ea cu adevărat, copilă, senzuală, feminină, elegantă, prețioasă, cuceritoare, ingenuă. Și vei ști ce bijuterie i se potrivește. Dacă poartă cercei, oferă-i cei mai potriviti cu cine e ea cercei. Dacă este cuceritoare, dăruiește-i un colier din aur cu o geometrie aparte. Dacă este feminină, fă-i cadou niște cercei cu perle. Dacă este sigură pe ea, surprinde-o cu o brățară din aur voluminoasă.

Cumpără o bijuterie cadou de la Sevda și fă-i ei o surpriză adevărată. Noi ne asigurăm că va fi o experiență pe care nu o va putea uita curând. Bijuteriile noastre, fie că sunt cercei, inele de logodnă, pandantive, brățări, coliere, vor pleca ambalate atât de frumos pe cât sunt ele de prețioase.

Iar, dacă nu te poți hotărî la o bijuterie care să i se potrivească și să o facă fericită, Sevda te ajută cu un Gift Card. Ai toate detaliile pe site.
 
 
Alte articole
Newsletter

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.